Stagiair Grafisch vormgever - Geen Blad voor de Mond B.V.

Voor de functie van grafisch vormgever zijn wij op zoek naar een stagiair die graag wil groeien op het gebied van design, vormgeving en dtp. Denk hierbij aan het maken van bladen en magazines, het ontwerpen en bedenken van nieuwe concepten, interactieve media, online magazines of een aansprekende visual maken voor een succesvolle social media post. Wil je hier meer over leren en meewerken aan het (online) succes van Geen Blad voor de Mond en onze klanten?

Geen Blad voor de Mond is een content marketingbureau en maker van magazines. Wij hebben aandacht voor het verhaal van onze klant. Voor ons is de kracht van marketing ‘beleving creëren via storytelling’, bij voorkeur door een cross-mediale benadering. Wij helpen klanten bij het vertellen van hun verhaal op papier en digitaal. Een krachtige inhoud in een pakkende vorm! Onze producties kenmerken zich door creativiteit, vernieuwing, kwalitatieve inhoud en dat ze aansluiten bij (de taal van) de doelgroep. Ons team bestaat uit 12 enthousiaste professionals. We hebben een uitblinkende grafische studio en zijn sterk in het bedenken en creëren van concepten.

Wie zoeken wij?
Voor de periode van september 2020 tot februari 2021 zijn we op zoek naar een fulltime stagiair(e). Je loopt stage op ons karakteristieke en gezellige kantoor aan de Lasondersingel in Enschede, op loopafstand van het bruisende centrum! Je gaat aan de slag met uiteenlopende projecten. De ene dag ben je bezig met een gave brochure voor een innovatief bedrijf op het gebied van duurzaamheid en de dag erna zit je in overleg over de nieuwe huisstijl van een evenement. Of je werkt mee aan een van onze repeterende uitgaven als het personeelsmagazine van de brandweer. Kortom, een zeer leerzame stage waarbij je direct praktijkervaring opdoet op het gebied van grafisch vormgeven/dtp met eventueel uitzicht op een leuke (bij)baan!

Wat wij vragen

  • Kennis en ervaring met het werken in Adobe programma’s als Photoshop, InDesign en Illustrator
  • Een creatief persoon die zich graag verder wil ontwikkelen
  • Iemand die aan meerdere projecten tegelijk kan werken en daar makkelijk tussen kan schakelen
  • Communicatief vaardig, enthousiast en positief in het leven

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat en voldoe je aan de eisen? Stuur je motivatie samen met je cv en portfolio naar Niels klein Avink via niels@gbvdm.nl.