Thuiskomen in je eigen magazine

Universiteit Twente

Met als slogan ‘High tech, human touch’ is het logisch dat je de aankomende UT-studenten met een technisch hoogstandje wil ontvangen. Na hun aanmelding ontvangen ze een gepersonaliseerd magazine; wereldwijd op de deurmat. Soms zelfs ook met een deel in hun moedertaal.

De juiste keuze

Geen nummer, maar persoonlijkheid

De keuze voor een universiteit is een keuze voor je toekomst. Wanneer internationale studenten zich inschrijven voor University of Twente, dan ontvangen ze thuis dit magazine. Ze krijgen daarmee de bevestiging dat je bij de universiteit geen nummer bent, maar een persoonlijkheid.

Speciaal voor jou

Je direct thuis voelen. Het magazine valt thuis op de deurmat, of dat nou in Canada, Maleisië of Polen is. Zo leer je niet alleen zelf Twente al een beetje kennen, maar weten ouders ook dat je goed terechtkomt. Een op maat gemaakt warm welkom op papier. Elk klein detail kan gepersonaliseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het uitlichten van het gebouw waar de student straks les krijgt.

Leer Nederland kennen

Een gepersonaliseerd magazine is een hoogstandje op zich. Zo lees je als student bijvoorbeeld hoeveel landgenoten er op de UT studeren. Daarnaast leer je alles over de Nederlandse cultuur en de groene campus.

Onboarding magazine Universiteit Twente
Onboarding magazine Universiteit Twente

2020: Een bijzondere editie

Door alle coronaperikelen is het een onzeker jaar. Internationale studenten steken even geen grenzen over. Voor nieuwe studenten verpakte de UT de afgelaste open dagen dit jaar in een magazine mét plattegrond, inclusief een tour langs alle hotspots.

Onboarding magazine Universiteit Twente

Rondje campus

Het magazine van de UT prikkelt alle zintuigen. Zo kun je het gras op de campus letterlijk ruiken, door het gebruik van geurinkt. Een blik in het magazine is als een tocht over de campus. Te voet of per fiets, alles op jouw eigen moment.