Leer je partners kennen

Pentair

Pentair is wereldleider in watertechnologie-oplossingen, ze hebben meer dan 10.000 medewerkers en ze werken met partners die hun producten wereldwijd verkopen. Met een gepersonaliseerd partner magazine benadert Pentair haar wederverkopers en importeurs om een nog grotere binding te creëren, kennis te delen en kennis te ontvangen.

Lees meer
Personalized magazine

Inspired solutions

Het partnermagazine wordt als marketingtool ingezet om Pentair een stuk sterker te profileren als kennispartner en wordt beschouwd als essentieel onderdeel binnen de retentiemarketingstrategie. Het magazine wordt letterlijk op naam gezet van de ontvanger: de bedrijfsnaam zie je onder de titel en de persoonlijke naam van je contact zie je linksonder en is verwoven met de slogan ‘changing the world’. Daarnaast is de inhoud afgestemd op de branche waarin de partner actief is en krijgt elke partner z’n eigen voorwoord, geschreven door de betreffende account- of country manager van Pentair.

Inlogdetails & 3D-model globe

De achterpagina wordt ingezet als wervingskanaal voor de partner portal, waarbij we een variant hebben waarin je kunt zien wanneer de betreffende ontvanger het laatst heeft ingelogd, of uberhaupt al ooit ingelogd is geweest of hoe frequent hij al gebruiker is. De andere variant is een globe, waarbij we het land waarin de partner actief is, uitlichten. De globe is een 3D render, voorzien van een splash water. De globe draait mee, zodat het betreffende land centraal op het plaatje staat.

Eyeopener

Het Engelstalige magazine behandelt verschillende cases, waarin eindgebruikers aan het woord komen over de toepassing van de Pentair producten. Ook delen diverse experts binnen Pentair hun kennis en expertise, waarbij de Pentair-medewerkers met een author’s note een stukje personal branding krijgen. De organisatie krijgt daarmee ‘een gezicht’. Veel content geldt als een eyeopener voor de partners, die met de verrijkte kennis beter in staat zijn om omzetverhoging te realiseren.

Verspreiding in 60 landen

De partner magazines worden persoonlijk geadresseerd verstuurd naar partners in meer dan 60 landen. Behalve het concept, zorgen wij ook voor de realisatie, het drukwerk en de verspreiding. We werken daarvoor samen met gespecialiseerde leveranciers, die behalve voor scherpe porto-tarieven, ook kunnen zorgen voor aflevering in elk land op dezelfde dag (een paar landen uitgezonderd).

Aveleijn gbvdm