Carintreggeland magazine

Relatiemagazines

Voor klanten in verschillende branches bedenken, ontwikkelen en realiseren we relatiemagazines die informeren, inspireren en weten te binden. Op papier of online, een magazine zorgt voor een contactmoment met meerwaarde.

Voor Carintreggeland verzorgen we ‘Deel’,  dat meerdere keren per jaar verschijnt in zowel druk- als digitale vorm.

Bekijk meer werk
Carintreggeland magazine

Partnermagazines

Met een partnermagazine geef je je organisatie een gezicht. Laat zien wie je bent en waar je voor staat, vertaal vakinhoudelijke informatie naar leesbare artikelen en vertel verhalen uit je dagelijkse praktijk als groothandel, productontwikkelaar of franchisegever. Het resultaat: een grotere en betere klantenbinding en medewerkers die er nóg trotser op zijn dat ze voor je werken.

Voor Pentair creëerden we het gepersonaliseerde partnermagazine Inspired Solutions. Lezers ‘all over the world’ ontvangen een uniek, eigen exemplaar, naar wens in het Nederlands, Duits of Engels.

Bekijk meer werk
Online-magazine

Media voor makelaars

Voor een groot aantal makelaars in heel Nederland verzorgen we een breed scala aan marketinguitingen. Woonkranten, flyers, advertenties en informatiemappen, maar ook verkoopborden, websites en social media.

Voor de ten Hag Groep ontwikkelden we een nieuwe visuele identiteit en realiseerden we een online magazine.

Bekijk meer werk
Online-magazine
website bolhaar gbvdm
website bolhaar gbvdm

Websites

Het bouwen van een website vraagt méér dan uitsluitend de technische realisatie. Vormgeving, tekst, beeld, SEO en een responsive design, het is de mix van componenten die leidt naar je eigen succesvolle plek op het world wide web.

Lees onze visie op websites in het verhaal Olde Bolhaar.

Bekijk meer werk

Cliëntenmagazines

Een cliëntmagazine informeert en activeert, maar is vooral een feestje voor de ontvanger. Een magazine met je eigen naam groot op de voorpagina, dat wordt vanzelf je lijfblad. Met in elk nummer een verrassend extraatje, van geurinkt tot een bordspel met alles erop en eraan. Lezen, kijken, voelen, ruiken… een blad als belevenis.

Voor zorginstellingen maken we bewonerstijdschriften die zowel gedrukt als online meerdere keren per jaar verschijnen. In het verhaal Aveleijn lees je meer.

Bekijk meer werk
brandweer twente
brandweer twente

Personeelsbladen

Is je organisatie te groot om al je medewerkers een al dan niet regelmatige update te geven in de koffiecorner? Versterk je interne communicatie met een personeelsblad. Op papier, als inhoudelijke tegenhanger van het vluchtige intranet. Om te informeren, draagvlak te creëren en interactie te realiseren. Humor en ontspanning mogen uiteraard ook niet ontbreken. Een kop koffie trouwens ook niet, tijdens het lezen.

Met en voor de medewerkers van Brandweer Twente realiseren we elk kwartaal een zeer gewaardeerd personeelsblad. Hoe we dat doen lees je in het verhaal Verzamelstuk.

Bekijk meer werk

Online magazines

Een online magazine vormt een dynamische aanvulling op een gedrukte uitgave of kan deze zelfs geheel vervangen. Een eigentijds medium, waarmee je via onder meer social media eenvoudig en tegen een beperkte investering een enorme potentiële doelgroep bereikt. Resultaten en leesgedrag zijn met Google Analytics of Tag Manager uitstekend meetbaar.

Om medewerkers wereldwijd optimaal te informeren, verbinden en inspireren, koos Ten Cate Grass met ‘Grass Roots’ voor een meertalig online magazine. Voor intern gebruik, dus hoe gaaf het ‘live’ is geworden kunnen we helaas niet laten zien. Maar we vertellen je graag wat we online voor jou kunnen betekenen.

Bekijk meer werk

Social media

Van Facebook tot Instagram en van LinkedIn tot TikTok. Nederlanders besteden per dag gemiddeld 79 minuten aan social media. Hoe laat jij je boodschap opvallen? Wij helpen je graag om het optimale uit je socialmediakanalen te halen. Met een contentkalender waarmee we alle posts strategisch plannen, catchy teksten en in het oog springende vormgeving. Denk ook aan social advertising gericht op jouw doelgroep. Alles voor een maximaal bereik.

Accelereren dankzij online marketing? Lees in het verhaal van Roadtrips alles over een succesvolle strategie.

Bekijk meer werk

Boeken

Boeken zijn bijzonder. Om te hebben, te lezen en zeker ook om te maken. Dat doen we dan ook graag. Over een veelheid aan onderwerpen, van windenergie tot haute cuisine en van internationaal wegtransport tot… zeg het maar.

Voor Heisterkamp Transportation Solutions mochten we ter ere van het 100-jarig bestaan een fraai hardcover jubileumboek verzorgen op groot formaat.

Bekijk meer werk
jaarverslag acute zorg euregio
jaarverslag acute zorg euregio

Jaarverslagen

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar een jaarverslag is een prima marketingmiddel. Blik terug en kijk vooruit met aansprekende en inspirerende verhalen en ondersteun die voor de niet-lezer visueel met infographics.

Bureau Acute Zorg Euregio koos voor een jaarverslag in de vorm van een online magazine.

Bekijk meer werk
Jubileum

Jubileumuitgaven

Je jubileum een extra feestelijk tintje geven? Een jubileumboek of –magazine is een blijvend document en biedt tal van mogelijkheden.

Het jubileummagazine ter ere van het 125-jarig bestaan van Hofleverancier Carel Lurvink doet ons ook zonder poetsdoek glimmen van trots. En zelfs voor ‘creative desks’ als die van ons geldt dat opgeruimd netjes staat.

Bekijk meer werk
Jubileum

Tekstschrijven

Sterke koppen, leesbare teksten en lekkere uitsmijters, het is een vak apart. Onze tekstschrijvers helpen je graag. Met een nieuw verhaal of het verbeteren van je bestaande teksten. Met creatieve invalshoeken en prikkelende intro’s. Wij weten hoe je de aandacht van je lezers vasthoudt.

Bekijk meer werk

Nieuw: TextWash

Een foutje is zo gemaakt. Ook in teksten. Of moeten we zeggen: zeker in teksten. Jammer. Je website, folder of brochure is het visitekaartje van je bedrijf. En een tweede kans om een eerste indruk te maken krijg je niet. Lees hier hoe we jouw teksten weer laten blinken!

Blogs

Op grote schaal je visie delen of gewoon af en toe iets leuks vertellen?  Met een blog ligt er een wereld aan potentiële lezers aan je voeten. Geen tijd, zin of talent om te schrijven? Vraag dan één van onze ‘ghostwriters’.

Team geen blad voor de mond

En er is meer!

Hoewel we een voorliefde hebben voor het maken van magazines, gaat contentmarketing uiteraard verder dan dat. En wij dus ook. Zomaar een greep uit onze portfolio.

Marketingpartner

Voor diverse bedrijven en organisaties zijn wij ‘de marketingafdeling of een verlengstuk daarvan. Een totaalpartner, van het marketingplan tot alle uitingen.

Whitepapers

Je doelgroep op toegankelijke wijze informeren over een specifiek onderwerp, voor marketing automation doeleinden? Kennis delen  en je klanten en prospects iets ‘brengen’ in plaats van alleen te ‘halen’? Publiceer een whitepaper! We helpen je er graag mee.