Carintreggeland magazine

Relatiemagazines

Voor klanten in verschillende branches bedenken, ontwikkelen en realiseren we relatiemagazines die informeren, inspireren en weten te binden. Op papier of online, een magazine zorgt voor een contactmoment met meerwaarde.

Voor Carintreggeland verzorgen we ‘Deel’,  dat meerdere keren per jaar verschijnt in zowel druk- als digitale vorm.

Bekijk meer werk
Carintreggeland magazine
partnermagazine gbvdm
partnermagazine gbvdm

Partnermagazines

Met een partnermagazine geef je je organisatie een gezicht. Laat zien wie je bent en waar je voor staat, vertaal vakinhoudelijke informatie naar leesbare artikelen en vertel verhalen uit je dagelijkse praktijk als groothandel, productontwikkelaar of franchisegever. Het resultaat: een grotere en betere klantenbinding en medewerkers die er nóg trotser op zijn dat ze voor je werken.

Voor Pentair creëerden we het gepersonaliseerde partnermagazine Inspired Solutions. Lezers ‘all over the world’ ontvangen een uniek, eigen exemplaar, naar wens in het Nederlands, Duits of Engels.

Bekijk meer werk
Online-magazine

Media voor makelaars

Voor een groot aantal makelaars in heel Nederland verzorgen we een breed scala aan marketinguitingen. Woonkranten, flyers, advertenties en informatiemappen, maar ook verkoopborden, websites en social media.

Voor de ten Hag Groep ontwikkelden we een nieuwe visuele identiteit en realiseerden we een online magazine.

Bekijk meer werk
Online-magazine
website bolhaar gbvdm
website bolhaar gbvdm

Websites

Het bouwen van een website vraagt méér dan uitsluitend de technische realisatie. Vormgeving, tekst, beeld, SEO en een responsive design, het is de mix van componenten die leidt naar je eigen succesvolle plek op het world wide web.

Lees onze visie op websites in het verhaal Olde Bolhaar.

Bekijk meer werk
Magazine Aveleijn

Cliëntenmagazines

Een cliëntmagazine informeert en activeert, maar is vooral een feestje voor de ontvanger. Een magazine met je eigen naam groot op de voorpagina, dat wordt vanzelf je lijfblad. Met in elk nummer een verrassend extraatje, van geurinkt tot een bordspel met alles erop en eraan. Lezen, kijken, voelen, ruiken… een blad als belevenis.

Voor zorginstellingen maken we bewonerstijdschriften die zowel gedrukt als online meerdere keren per jaar verschijnen. In het verhaal Aveleijn lees je meer.

Bekijk meer werk
bewonersmagazine aveleijn gbvdm
brandweer twente
brandweer twente

Personeelsbladen

Is je organisatie te groot om al je medewerkers een al dan niet regelmatige update te geven in de koffiecorner? Versterk je interne communicatie met een personeelsblad. Op papier, als inhoudelijke tegenhanger van het vluchtige intranet. Om te informeren, draagvlak te creëren en interactie te realiseren. Humor en ontspanning mogen uiteraard ook niet ontbreken. Een kop koffie trouwens ook niet, tijdens het lezen.

Met en voor de medewerkers van Brandweer Twente realiseren we elk kwartaal een zeer gewaardeerd personeelsblad. Hoe we dat doen lees je in het verhaal Verzamelstuk.

Bekijk meer werk
online magazine geas gbvdm

Online magazines

Een online magazine vormt een dynamische aanvulling op een gedrukte uitgave of kan deze zelfs geheel vervangen. Een eigentijds medium, waarmee je via onder meer social media eenvoudig en tegen een beperkte investering een enorme potentiële doelgroep bereikt. Resultaten en leesgedrag zijn met Google Analytics of Tag Manager uitstekend meetbaar.

Geas Energiewacht koos voor een rebranding en ondersteunt de transitie naar innovatiespecialist met het online magazine De woning van morgen.

Bekijk meer werk
online magazine geas gbvdm
jaarverslag acute zorg euregio
jaarverslag acute zorg euregio

Jaarverslagen

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar een jaarverslag is een prima marketingmiddel. Blik terug en kijk vooruit met aansprekende en inspirerende verhalen en ondersteun die voor de niet-lezer visueel met infographics.

Bureau Acute Zorg Euregio koos voor een jaarverslag in de vorm van een online magazine.

Bekijk meer werk
Jubileum

Jubileumuitgaven

Je jubileum een extra feestelijk tintje geven? Een jubileumboek of –magazine is een blijvend document en biedt tal van mogelijkheden.

Het jubileummagazine ter ere van het 125-jarig bestaan van Hofleverancier Carel Lurvink doet ons ook zonder poetsdoek glimmen van trots. En zelfs voor ‘creative desks’ als die van ons geldt dat opgeruimd netjes staat.

Bekijk meer werk
Jubileum
Team geen blad voor de mond

En er is meer!

Hoewel we een voorliefde hebben voor het maken van magazines, gaat contentmarketing uiteraard verder dan dat. En wij dus ook. Zomaar een greep uit onze portfolio.

Marketingpartner

Voor diverse bedrijven en organisaties zijn wij ‘de marketingafdeling of een verlengstuk daarvan. Een totaalpartner, van het marketingplan tot alle uitingen.

Social media

Je social media écht handen en voeten geven? Vanuit een contentkalender bedenken en plannen we onderwerpen en publicaties die we  uiteraard voor je kunnen schrijven en vormgeven.

Blogs

Op grote schaal je visie delen of gewoon af en toe iets leuks vertellen?  Met een blog ligt er een wereld aan potentiële lezers aan je voeten. Geen tijd, zin of talent om te schrijven? Vraag dan één van onze ‘ghostwriters’.

Whitepapers

Je doelgroep op toegankelijke wijze informeren over een specifiek onderwerp, voor marketing automation doeleinden? Kennis delen  en je klanten en prospects iets ‘brengen’ in plaats van alleen te ‘halen’? Publiceer een whitepaper! We helpen je er graag mee.